Livercare - lietotāju atsauksmes

21.10.2020

Septembrī medicine.lv sadarbībā ar "HealthAid Baltics" piedāvāja testēt uztura bagātinatāju organisma attīrīšanai un detoksikācijai HealthAid Livercare®.

https://medicine.lv/raksti/testa-rezultati-healthaid-livercare-organisma-attirisanai-un-detoksikacijai-849b4d065b

Ilvars, 39 gadi

Vēlējos izmēģināt HealthAid Livercare, jo bija aktuāla organisma un aknu attīrīšana. Manuprāt, produkta iepakojums ir izdevies un viegli uzterams. Tabletes, ja godīgi, priekš manis bija par lielu, bet tas ir tīri subjektīvi. Tablešu smarža un konsistence bija pieņemama un nepatiku neradīja. Lietoju HealthAid Livercare pa divām tabletēm dienā pēc ēšanas. Nekādas izmaiņas nesajutu, bet, iespējams, tas tāpēc, ka produkts jālieto ilgāku laiku. Tāpēc biju papildus nopircis vēl divus iepakojumus, taču pārtraucu uztura bagātinātāju lietot, jo parādījās caureja. To gan nesaistu ar tabletēm, jo vienam no mājiniekiem jau  bija caureja, ko varēja izraisīt kāds vīruss. Tabletes pēc kāda laika plānoju turpināt lietot līdz galam, lai izvērtētu iedarbību ilgākā laika posmā.
Paldies!

Sarmīte, 40 gadi

Pateicoties publikācijai medicine.lv, iepazinos ar uztura bagātinātāju HealthAid Livercare, kas tika piedāvāts testēšanai. Mani uzrunāja, ka šis produkts ir paredzēts organisma attīrīšanai un detoksikācijai. Patiesībā mērķtiecīgi meklēju uztura bagātinatāju, kas palīdzētu uzturēt aknu veselību, attīrot no toksīniem, kuri šo gadu laikā ir uzkrājušies, un arī uzlabotu gremošanas trakta darbību. Pēdējā pusgada laikā parādījās problēmas gan ar vielmaiņu, gan gremošanas traucējumi - vēdera uzpūšanās, aizcietējumi, smaguma sajūta un arī sāka palielināties ķermeņa svars, parādījās nogurums. Konsultējos ar savu ģimenes ārsti, un viņa arī ieteica, ka labi būtu lietot Livercare uztura bagātinātāju un pasekot līdzi veselības stāvoklim. Parasti cenšos izvēlēties pēc iespējas dabīgākus uztura bagātinātājus, jo no zālēm ļoti bieži man ir dažādas nepatīkamas blakusparādības. Šī uztura bagātinātāja sastāvs, manuprāt, ir ļoti vērtīgs - mārdadzis, pienene, kurkuma un artišoks, kā arī vitamīni, aminoskābes. Lietoju tabletes divas reizes dienā - no rīta un pusdienas laikā -, uzdzerot glāzi ūdens. Tablete gan ir diezgan liela un no sākuma bija grūti norīt, bet vēlāk jau pieradu, uzdzerot daudz ūdeni. Smarža un garša man netraucēja. Lietojot Livercare uztura bagātinātāju, pievērsu uzmanību arī uzturam un pēc ģimenes ārstes ieteikumiem centos ēst veselīgāk. Pēc pāris nedēļām pašsajūta sāka uzlaboties. Jau sākumā sajutu, ka notiek organisma attīrīšanās process. Mēneša laikā uzlabojās gremošanas trakta darbība, sajūta bija vieglāka, atbrīvojos no aizcietējumiem un vēdera pūšanās. Kopumā kļuvu dzīvespriecīgāka. Esmu apmierināta ar rezultātiem, tāpēc plānoju turpināt lietot Livercare uztura bagātinātāju, lai uzlabotu aknu veselību.
Paldies par iespēju testēt šo vērtīgo produktu! 

Gerda, 28 gadi

Healthaid Livercare vēlējos izmēģināt pēc kolēģes ieteikuma, kā arī profilakses nolūkos. Iepakojums ir ērti lietojams, pietiekoši kompakts, lai varētu paņemt līdz somā. Tabletes ir mazliet par lielu, sagādā grūtības tās norīt, ir jāuzder liels daudzums ūdens. Tabletēm ir specifiska garša (raksturīga to sastāvam), atgādina dažādu zālīšu uzlējumu, bet tā nav nepatīkama - vairāk neitrāla. Lietoju kā bija norādīts uz iepakojuma - 2 reizes dienā. Novērotais efekts bija pozitīvs - samazinājās vēdera pūšanās, uzlabojās vielmaiņa un pašsajūta, īpaši, kad pirms tam bija lietots alkohols vai trekni ēdieni. 
Paldies!

Vairis, 29 gadi

Vēlējos pamēģināt HealthAid Livercare, jo ilgākā laika posmā biju lietojis alkoholu – katru vakaru pa 2 litriem alus, kā arī ikdienā smēķēju un uzturs ir diezgan vienveidīgs, tāpēc maz saņemu nepieciešamās uzturvielas, vitamīnus un minerālvielas. Tā kā alkoholu beidzot biju saņēmies pārtraukt lietot, nodomāju, ka būtu noderīgi organismu un aknas attīrīt no toksīniem, lai varu sākt dzīvot veselīgāk, jo bija sākušās arī dažādas problēmas ar veselību, pārsvarā ar vēderu – tas bieži uzpūtās, bija smaguma sajūta, kā arī pieņēmos svarā diezgan manāmi. Bija problēmas arī ar sejas ādu, tā izskatījās neveselīga, parādījās vairāk pūtītes nekā parasti, ko saistu ar neveselīgo dzīvesveidu, protams. HealthAid Livercare lietoju pa divām tabletēm katru dienu – no rīta pēc brokastīm un vakarā pēc vakariņām. Tablete, manuprāt, ir stipri par lielu, līdz ar to tā bija jāsakož vairākās daļās. Garša īsti negāja pie sirds, bija jūtams, ka tabletes ir no dažādām dabīgām sastāvdaļām, bet veselības labā to var paciest. Ieteiktu samazināt tabletes izmēru, lai to var viegli norīt, nesajūtot garšu, jo ir arī cilvēki, kam ir grūtības ar tik lielu tablešu norīšanu. Lietošanas laikā pamanīju, ka biežāk nepieciešams iet uz labierīcībām, acīmredzot, organisms tiešām sāka attīrīties, kas ir pozitīvi. Noskaņojums uzlabojās, jo sapratu, ka uztura bagātinātājs strādā. Mēnesi pēc lietošanas pašsajūta bija krietni labāka, mazāk nomocīja problēmas ar veselību un šķiet, ka arī ādas stāvoklis uzlabojās, tāpēc iegādājos vēl vienu iepakojumu, ko šobrīd turpinu lietot. Paralēli dzeru arī daudz ūdeni un cenšos izvairīties no ātrajām uzkodām un gāzētiem dzērieniem, sulām, vairāk iekļauju uzturā dārzeņus un augļus, kā arī cenšos biežāk izkustēties. Domāju, ka HealthAid Livercare ir labs palīgs ceļā uz organisma atjaunošanu un labsajūtu.
Liels paldies, ka devāt iespēju iepazīt šo produktu un saprast, cik tas ir efektīvs!

Katrīna, 30 gadi

Uztura bagātinātāju HealthAid Livercare vēlējos pamēģināt, jo zinu, ka organisms ir piesārņots ar dažādiem toksīniem, kas noskaidrojies arī dažādās veselības pārbaudēs, līdz ar to ikdienā jūtos nogurusi, galva īsti nestrādā, noskaņojums ir ļoti svārstīgs, turklāt arī ēdu es ne visai pareizi – aizraujos ar dažādiem našķiem, enerģijas dzērieniem, ātrajām uzkodām, šad tad alkoholu, kā arī smēķēju. Līdz ar to nodomāju, ka organisms būs pateicīgs, ja palietošu kaut ko tā attīrīšanai. Iepakojums radīja iespaidu kā par dārgu un efektīvu produktu, domāju, ka dizains ir veiksmīgs. Tā kā produktu lietoju tikai mājās, tad tā lielums šķita pieņemams. Glabāju to virtuvē, redzamā vietā, lai atcerētos katru dienu to iedzert. Tabletes gan, ja godīgi, ir palielas, un, tā kā tās bija jāsakošļā, tad garša man īsti nepatika, tāda skābena un jūtams, ka dabīgs sastāvs. Gribējās uzdzert pēc iespējas lielāku daudzumu ūdens. Dažkārt, nepietiekami sakošļājot, tablete mēdza iesprūst kaklā (bez negatīvām sekām, vienkārši nedaudz neērta lietošana). Tāpēc iesaku ražotājiem piedomāt pie tabletes lieluma, lai to var vienkārši norīt un viss. Efektu sajutu jau pēc pāris dienām, jo bija biežāka vēdera izeja, urinēšana, kas liecināja par to, ka organisms ir sācis attīrīties. Tas priecēja, jo sapratu, ka produkts ir sācies iedarboties. Papildus arī koriģēju savu uzturu, atteicos no veselībai nelabvēlīgiem produktiem, vairāk dzēru šķidrumu – ūdeni, tējas, dabīgas sulas. Mēnesim paejot, atskārtu, ka kopumā jutos labāk nekā pirms uztura bagātinātāja lietošanas, jo tik ļoti nenomocīja vēdera problēmas, jutos enerģiskāka un dzīvespriecīgāka. Pagaidām domāju ieturēt nelielu pauzi un uztura bagātinātāju nelietot, bet, ļoti iespējams, ka pēc kāda mēneša uztaisīšu vēl vienu attīrīšanās kursu.
Liels, liels paldies!